De Pier in Scheveningen is ook geteisterd met een schietpartij en steekpartij. Hierbij is een jongen van 19 uit Rotterdam doodgeschoten. Hij kwam uit Rotterdam en had de bijnaam ChuChu. Hij sprong voor het doelwit om hem te beschermen en werd doodgeschoten. Gelukkig staat de dader op foto en op video en natuurlijk hebben wij de beelden.

De dader

Tyloose de dader van de schietpartij is een laagbegaafde donkere jongen uit de pijp, hij heeft al tijden last van waan ideëen, en denkt dat hij een Amerikaanse gangster rapper is (Drill rapper) net als de rest van de aanwezige jongeren. Deze jongens praten over goons en andere termen wat in Amerika staan voor 'stoere vrienden met wapens'. De ouders van deze jongeren falen compleet en vergeten hun kinderen verder op te voeden en de taal te leren.

Foto's dader (tyloose uit de pijp)

foto tyloose vuurwapen pistool dader schietpartij pier scheveningen

foto tyloose instagram  dader schietpartij  steekpartij pier scheveningen

Slachtoffer

Het slachtoffer is de 19-jarige jongen uit Rotterdam met de bijnaam Chuchu en behoort tot de groep rondom Blacka 24. En werd doodgeschoten op de Scheveningse Pier toen hij voor een andere jongen sprong die eigenlijk het doelwit was.

pier schevening foto slachtoffer chuchu chouchou   schietpartij  steekpartij

Video beelden

Er zijn meerdere video's opgedoken waarbij de schietpartij, steekpartij en dus moorden te zien zijn. De foto van de dader is ook te zien bij dit artikel. Hij heeft een getinte huid, een vuurwapen in zijn hand, maar wel een mondkapje op. Het nieuwe normaal. Naast dat er iemand is doodgeschoten is er ook iemand neergestoken. Dit slachtoffer is zwaargewond geraakt en heeft ter plaatse een spoedoperatie moeten ondergaan. Hij is daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Op meerdere video’s die genomen zijn tijdens het incident is te horen dat er geschoten wordt.

Aanleiding

Er gaat nog een video rond waarin een dag van te voren waarschijnlijk de aanleiding van de confrontatie is van de kansarme jongeren op de Pier in Scheveningen. Slachtoffer Was hier met enkele jongen behorend bij Blacka 24 (oftewel zwart en 24) en sloeg daar Tyloose (@tyloose.73) in elkaar, deze tyloose schoot de dag er na het slachtoffer dood toen deze voor het doelwit sprong. Hier onder het filmpje in gebrekkig Nederlands.

Het Nieuwe Normaal

Het nieuwe normaal is blijkbaar over straat gaan met een pistool en een mes, zonder kogelvrij vest of steekvest ben je niet meer veilig. De verplichte 1,5 meter afstand en een mondkapje zijn onveilig, maar hebben een hogere prioriteit en zijn zelfs verplicht. Terwijl je zonder steekvest of kogelvrij vest nergens veilig meer over straat kan. Deze moeten dan ook z.s.m verplicht worden, tot de overheid de jongeren weer in bedwang kan houden.

De Hoogste Tijd

Het is de keiharde realiteit van het slappe beleid hier in Nederland, preventief fouilleren is van de baan. Etnisch profileren mag niet meer, dus de politie zit met de handen in het haar. Het zijn bepaalde bevolkingsgroepen die deze problemen veroorzaken maar deze benoemen is taboe. De cijfers en feiten zijn duidelijk, maar wellicht confronterend en pijnlijk... toch mogen deze niet meer genegeerd worden. Het is de hoogste tijd.

Ooggetuige

Iedereen liep er bij als een Amerikaanse gangster rapper en daagde elkaar uit in gebrekkig Nederlands, jongeren lijken massaal zwakbegaafd geworden en dat uit zich in criminaliteit en geweld. Dit moet stoppen en serieus aangepakt worden anders wordt het alleen maar erger. Ze leven allemaal in een droomwereld en denken dat ze in de sloppenwijken van Amerika wonen. Uitstellen is afstellen en hebben we lang genoeg gedaan. "De straten moeten schoongeveegd worden" aldus onze ooggetuige.

--UPDATE--

We krijgen berichten binnen over dat er een andere dader zou zijn. Tyloose zou twee keer gemist hebben waarop ene Fraz het overnam en twee keer raak schoot. Zie onderstaande afbeeldingen waarin fans in gebrekkig nederlands praten over een mensenleven alsof het niks is

instagram schietpartij daders update3


0 Reacties

Plaats een reactie