MisdaadEnzo.nl

Altijd het laatste nieuws over criminaliteit, liquidaties, rechtzaken, drugs, crime, vermissingen en nog veel meer misdaadnieuws.

Alles onder 1 dak en altijd actueel. Voor tips en of vragen [email protected]

🔥 Trending

 • Nederland - Opsporing Verzocht: aandacht dodelijk slachtoffer geweldincident Zwolle

  - 14 januari 2020
  Nederland - Opsporing Verzocht: aandacht dodelijk slachtoffer geweldincident Zwolle

  Nederland - In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 december kwam een 44-jarige inwoner van Rozenburg om het leven nadat hij aan de Rammanasdreef in Spijkenisse was neergestoken. Om tot de oplossing van deze zaak te komen, wordt op dinsdag 14 januari in Opsporing Verzocht de hulp van het publiek ingeroepen.

  Agenten kregen tegen middernacht de melding van een vechtpartij aan de Rammenasdreef in Spijkenisse. Ze troffen daar de zwaargewonde Rozenburger aan. Reanimatie mocht niet meer baten; de man bleek verschillende steekwonden te hebben. Getuigen meldden dat kort na de vechtpartij een auto was weggereden met daarin vier mannen.

  Alle zaken in de uitzending

  Naast de zaak in Spijkenisse, komen ook de volgende items aan bod in de uitzending van dinsdag 14 januari: Arnhem: overval bruidswinkel, gepleegd op 7 januari 2020 Spijkenisse: steekpartij met dodelijke afloop, gepleegd op 23 december 2019 Almere: doorrijden na aanrijding, gepleegd op 17 september 2019 Groningen: gewapende overval op herenmodezaak, gepleegd op 19 december 2019 Assen: overval op sportwinkel, gepleegd op 5 september 2019 Purmerend: brandstichting bij een woning, gepleegd op 10 juli 2019 Scheemda: overval op een woning, gepleegd op 9 november 2019 Amsterdam: woninginbraak Valeriusstraat, gepleegd op 4 mei 2019  Oegstgeest: coldcase moord/doodslag Lieneke Troost, gepleegd in de nacht van 4 op 5 mei 1993 Uiteraard wordt ook een terugkoppeling gegeven over de resultaten uit de vorige uitzending.

  Uitzending

  Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 14 januari vanaf 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 15 januari om 11.55 uur te zien op NPO 2.

📢 Meest gedeeld