Naima Jillal uit Amsterdam, is spoorloos verdwenen sinds 20 Oktober. Ze blijkt op het hoogste niveau actief te zijn in de onderwereld, met name in de cokehandel.

Vermist of gevlucht?

Sinds zondag 20 oktober is er niets meer vernomen van Naima Jillal. Ze is 52 jaar. Er is een vermoeden dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

De politie spreekt van een ’zeer zorgwekkende vermissing’. Jillal werd voor het laatst gezien aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam-Zuid. Op de kruising met de Leonard Bernsteinstraat stapte ze rond half 10 in een donkere personenauto. sinds zondagavond 20 oktober is er geen enkel teken van leven meer geweest. De familie maakt zich dan ook grote zorgen.

Een bekende van de politie

Alles wijst er op dat zij opereerde vanuit Malaga in Spanje en dat zij bemiddelde tussen topcriminelen. Naima Jillal of “Tante” zoals ze in het milieu genoemd wordt komt ook voor in een groot lopend onderzoek, genaamd Dobricic. Dit is een onderzoek naar grootschalige cocaïnehandel via Rotterdam en het witwassen van crimineel geld en corruptie rond Roger ’Piet Costa’ P.

lees hier meer...

0 Reacties

Plaats een reactie