Het laatste nieuws importeren wij vanuit verschillende bronnen, filteren dit op actueel misdaad nieuws en koppelen hier indien mogelijk een regio aan.

Dus bijvoorbeeld het laatste nieuws over criminaliteit, aanslagen, rechtzaken, liquidaties, moorden, maar ook vermissingen, diefstal, mishandelingen en overige misdaad.


misdaadenzo.nl

Door dit laatste misdaad nieuws door middel van een algoritme te koppelen aan een regio, kunnen wij ook regionaal nieuws tonen.

Voor elke regio willen wij uiteindelijk het laatste nieuws kunnen tonen of dit nou artikelen zijn, twitter berichten of andere social media berichten.

Ook het laatste 112/p2000 nieuws (politie, ambulance, brandeweer) gaan wij per regio aanbieden.

Wij zijn alleen een verzamelplaats voor het laatste nieuws en bij ons kunt u dan vaak alleen maar een bepaald deel van een artikel lezen. Het volledige artikel is dan te vinden bij onze "bron".

Bij het nieuws artikel kunt u de link daar naartoe vinden.

In de toekomst zullen wij ook exclusieve artikelen plaatsen.

Wij zijn tevens opzoek naar partners voor backlinking en meer, mocht u hier interesse in hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]


Het is belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van het laatste misdaadnieuws. Zeker in jouw eigen woonplaats kan misdaadnieuws veel informatie overleveren. Komt misdaad de laatste tijd bijvoorbeeld meer dan gemiddeld voor? Dan is het misschien een mooi moment om iets aan de beveiliging te doen. Op die manier kun je het nieuws in je voordeel gebruiken.

Worden er veel inbraken gepleegd via achtertuinen in jouw woonplaats? Dan kun je deze informatie gebruiken om een extra camera op te hangen.

Al met al is het laatste misdaadnieuws een goede indicatie van het huidige misdaadklimaat in jouw woonplaats. Als je op de juiste manier geïnformeerd bent, dan kan dit van grote waarde voor je zijn in de nabije toekomst!