Verbinden met 5G...

Recente berichten
Recent

Eigenaren Van Gereedschap Gezocht

Tijdens een onderzoek naar diefstallen bij bedrijven en uit bedrijfsauto's is de politie op een heleboel gereedschap gestuit. Denkt u eigenaar te zijn van een of meerdere spullen? Mail dan met het tipformulier of bel de politie: 0900-8844. ...

Lees meer

Man Aangehouden Na Bedreiging Met Mes

De politie heeft dinsdag 2 maart 2021 omstreeks 08.10 uur in de wijk Doornbos-Linie een 19-jarige Bredanaar aangehouden ter zake bedreiging met een mes van een 37-jarige vrouw. Het slachtoffer woont op een kamer in hetzelfde pand als de verdachte. ...

Lees meer

Getuigen Gezocht Gewelddadige Straatroof Amersfoort

Een 17-jarige jongen werd maandagavond 25 januari uit het niets geslagen en beroofd. De recherche zoekt getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek. Maandagavond rond 19.10 uur staat een jongen uit Amersfoort te wachten op iemand op d...

Lees meer

Vrijspraken Voor Moord Op Patrick Van Dillenburg

Ad K. (50) en Fred T. (60),  die werden verdacht van de moord op Patrick van Dillenburg in 2002, zijn door de rechtbank in Amsterdam vrijgesproken. De rechtbank valt over de toegepaste Mr. Big-methode. De bekentenis die een van hen aflegde teg...

Lees meer