Verbinden met 5G...

Recente berichten
Recent

Vrijspraken Voor Moord Op Patrick Van Dillenburg

Ad K. (50) en Fred T. (60),  die werden verdacht van de moord op Patrick van Dillenburg in 2002, zijn door de rechtbank in Amsterdam vrijgesproken. De rechtbank valt over de toegepaste Mr. Big-methode. De bekentenis die een van hen aflegde teg...

Lees meer

Justitie: Piet Costa En Medeverdachten Waren Bezig Met Mega

De Rotterdammer Roger “Piet Costa” P. (49) was dinsdag niet aanwezig tijdens een pro forma-zitting in zijn zaak over grootschalige cocaïnehandel. Vijf medeverdachten waren er wel, onder hen Bridjanand “Opa Frits” B. (56...

Lees meer

Encrochat-Hack Leidt Tot Meer Ontdekkingen Van Drugslabs

De politie heeft in 2020 meer drugslabs ontmanteld dan het jaar ervoor. Ook het aantal aangetroffen opslaglocaties van synthetische drugs is gestegen. Belangrijke oorzaak hiervoor is het onderscheppen van berichten van criminelen, via de Encro...

Lees meer

Man Neergeschoten In Amsterdam

In Amsterdam Zuid-Oost is donderdagmiddag een man doodgeschoten. De politie is op jacht naar een of meer daders. Het slachtoffer zou een bekende veroordeelde crimineel zijn, en voormalig Ajax-hooligan. De man is rond twee uur neergeschoten op...

Lees meer