Verbinden met 5G...

Recente berichten
Recent

Wijkagenten Via Social Media Met De Dood Bedreigd

De recherche onderzoekt de doodsdreigingen aan het adres van een aantal wijkagenten van Veenendaal. Deel uw informatie, dat kan ook anoniem. Omschrijving Eind januari 2021 werd tijdens de coronarellen via sociale media een aantal wijka...

Lees meer

Tweetal Met Grote Hoeveelheid Harddrugs Aangehouden

Tijdens een controle van een auto op maandag 22 februari op de Columbusweg heeft de Koninklijke Marechaussee twee mannen van 28 en 32 jaar uit het Zwitserse Zürich aangehouden. In de auto van het tweetal werd zes kilo harddrugs aangetroffen. ...

Lees meer

Getuigen Van Zwaar Ongeval Bij Grensovergang Well Gezocht

De politie in het Duitse Goch zoekt getuigen van een zwaar verkeersongeval dat zondag over de grens bij Well gebeurde. Op de weg L486 in Weeze raakte een 49-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond toen haar auto van de straat af raakte en tegen een bo...

Lees meer

Gezocht - Laptops Uit School Gestolen

Uit een schoolgebouw in Amersfoort zijn meerdere laptops gestolen. Drie mannen zijn hiervoor verantwoordelijk, maar zijn nog altijd niet gepakt Omschrijving De inbraak vindt plaats in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november 202...

Lees meer

Arrestatie Schennispleging

De politie arresteerde maandag 22 februari 2021 rond 15u30 in de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een 26-jarige verdachte uit Oost-Souburg voor schennispleging. Drie vrouwen meldden zich onafhankelijk van elkaar bij de politie, omdat...

Lees meer