Verbinden met 5G...

Recente berichten
Recent

Getuigen Gezocht Van Beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die op woensdagmiddag plaatsvond aan de Gouwzeestraat in Purmerend. Een 18-jarige jongen werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen na een mislukte verkoop. Rond 15.25 uur was he...

Lees meer

Politie Zoekt Getuigen Na Explosie

Bij een woning aan de Vlasleeuwenbek in Purmerend is woensdag iets tot ontploffing gebracht. Door de explosie raakte de voordeur van de woning zwaar beschadigd. Ook sneuvelden een aantal ruiten. Rond 03.00 uur was in de straat een hard...

Lees meer

Explosie Bij Woonhuis In Hoorn

Iets voor 02.00 is in de nacht van maandag op dinsdag in Hoorn een explosief afgegaan bij een huis in Hoorn. Er zijn voorzover bekend geen gewonden ge....

Lees meer