Verbinden met 5G...

Recente berichten
Recent

Gezocht - Inbraak En Plofkraak Harmelen

In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 september vindt rond 03.45 uur aan de Schoollaan in Harmelen een plofkraak plaats op een geldautomaat die in het Dorpshuis in een schoolgebouw staat, waar de daders door een inbraak binnenkomen. Het lukt de ...

Lees meer

Eigenaren Van Gereedschap Gezocht

Tijdens een onderzoek naar diefstallen bij bedrijven en uit bedrijfsauto's is de politie op een heleboel gereedschap gestuit. Denkt u eigenaar te zijn van een of meerdere spullen? Mail dan met het tipformulier of bel de politie: 0900-8844. ...

Lees meer

Vrouw Overvallen In Woning, Getuigenoproep

In ieder geval twee mannen hebben vanmorgen een vrouw in haar woning overvallen in de Predikherenlaan. We zoeken getuigen. Op donderdag 4 maart 2021 om 8.00 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum. Een familielid van de...

Lees meer

Man Aangehouden Na Bedreiging Met Mes

De politie heeft dinsdag 2 maart 2021 omstreeks 08.10 uur in de wijk Doornbos-Linie een 19-jarige Bredanaar aangehouden ter zake bedreiging met een mes van een 37-jarige vrouw. Het slachtoffer woont op een kamer in hetzelfde pand als de verdachte. ...

Lees meer

Alerte Getuige Waarschuwt Politie Na Babbeltruc

Dinsdag 2 maart zag een voorbijganger aan de Oswaldusstraat drie verdachten met hoge snelheid uit de straat wegrijden nadat één van hen uit een woning kwam en in de auto stapte. De voorbijganger vertrouwde dit niet en belde de politie. ...

Lees meer