Verbinden met 5G...

Recente berichten
Recent

Gezocht - Babbeltruc, Slachtoffer Overlijdt Twee Weken Later

Het hoogbejaarde slachtoffer werd na een corona-besmetting opgelicht met een babbeltruc. Hij maakte zich zo druk over de oplichting dat hij twee weken later is overleden. Omschrijving Pinpas De man en zijn echtgenote krijgen 18 decem...

Lees meer

Gezocht - Inbraak En Plofkraak Harmelen

In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 september vindt rond 03.45 uur aan de Schoollaan in Harmelen een plofkraak plaats op een geldautomaat die in het Dorpshuis in een schoolgebouw staat, waar de daders door een inbraak binnenkomen. Het lukt de ...

Lees meer

Eigenaren Van Gereedschap Gezocht

Tijdens een onderzoek naar diefstallen bij bedrijven en uit bedrijfsauto's is de politie op een heleboel gereedschap gestuit. Denkt u eigenaar te zijn van een of meerdere spullen? Mail dan met het tipformulier of bel de politie: 0900-8844. ...

Lees meer

Vrouw Overvallen In Woning, Getuigenoproep

In ieder geval twee mannen hebben vanmorgen een vrouw in haar woning overvallen in de Predikherenlaan. We zoeken getuigen. Op donderdag 4 maart 2021 om 8.00 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum. Een familielid van de...

Lees meer

Man Aangehouden Na Bedreiging Met Mes

De politie heeft dinsdag 2 maart 2021 omstreeks 08.10 uur in de wijk Doornbos-Linie een 19-jarige Bredanaar aangehouden ter zake bedreiging met een mes van een 37-jarige vrouw. Het slachtoffer woont op een kamer in hetzelfde pand als de verdachte. ...

Lees meer